Horeca

Met de Cocktail Craft Tap barstations van Barsupport serveert jou horecagelegenheid de lekkerste cocktails, vers en direct van de tap. Je kunt onze barstations huren of in bruikleen krijgen. Cocktailmenu kan in samenwerking gaan met een drankmerk(en).

CCT Wing3

Met deze Cocktail Craft Tap Wing3 barstation heb je de mogelijkheid om drie cocktails op de kranen te hebben. De cocktails kunnen door je (bar)personeel gemakkelijk en consistent getapt worden en met ‘Perfect Serve’ worden geserveerd aan je gasten. 

CCT Gate6

Is jouw klant koning? Met deze Cocktail Craft Tap Gate6 barstation, heeft de gast een ruime keuze aan cocktails. Van een Foamy Espresso, Pornstar Martini, Carbonated Hard Lemonade, Highballs en/of Mojito’s. Samen met een drankmerk(en) kunnen we de juiste menu samenstellen.

CCT Shaker zuil

Wij bieden diverse inbouw Cocktail Craft Tap systemen voor horeca of foodtrucks. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, wij hebben de oplossing. Van een enkele shaker-zuil tot een zuil met meerdere tapkranen.

CCT mobiele bar

Is er behoefte aan een mobiele cocktailbar in je horeca voor bijvoorbeeld het terras of een aparte zalen ruimte t.b.v. events/partijen, dan kunnen we hiervoor (tijdelijke) een mobiele cocktailbar plaatsen al of niet in samenwerking met een drankmerk(en).

BiB cocktails

Met de Table-Top barunit kun je direct vanuit de Bag-in-Box cocktails serveren. Deze barunit is eenvoudig te plaatsen op bijvoorbeeld het terras of in de bar. Op aanvraag maken we Table-Top barunits op maat, al of niet in samenwerking met een drankmerk(en). 

PET-premix

Met de PET-premix flessen kan je direct koolzuurhoudende cocktails en longdrinks serveren in je horeca, zonder afhankelijk te zijn van techniek of barunits. Zeer geschikt voor kroegen of horeca gerelateerde festival-cateraars.


Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Evenementen

Van gimmick-bars tot menucocktail-bars, voor jouw event/festival verzorgen wij diverse bars met bijpassende cocktails.

Bekijk aanbod

Horeca

Onze Cocktail Craft Taps helpen je om de lekkerste cocktails, makkelijk en perfect samengesteld te serveren.

Bekijk mogelijkheden