Barsupport

Als full-service cocktailcateraar zijn wij al jaren actief op de mooiste evenementen en festivals. Daarnaast ondersteunen we drankmerken bij promoties en ontwerpen/bouwen wij de meest uiteenlopende cocktailbars.

Barsupport is in 2002 opgericht door Award-Winning bartenders Ian Bartos en Jorgos Stein.

Door onze jarenlange ervaring in het bereiden en serveren van grote volumes verse, premium cocktails op events en festivals, hebben wij veel kennis opgedaan. Hierdoor kunnen wij de klant net dat beetje extra bieden en werken we graag aan projecten of advies op maat. We houden van ons vak en blijven vernieuwen.

Bekijk hieronder hoe we dat doen. 

Lowlands 2019

Vanwege voorgaande successen op Lowlands hebben wij met Mojo samengewerkt in de Highball (longdrinks) bar. Hier werden onder andere Cuba Libres geserveerd. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Springbay een Hard Lemonade gebatched op basis van Schiedamse Jenever!

Botanicals on Tour

Ketel One Botanicals zijn natural infused vodka’s, ontwikkeld door de 11e generatie Nolet-familieleden en gedistilleerd door Nolet Distillery. Speciaal voor events en festivals is een oude Ford uit 1920 omgebouwd, met daarin een carbonated Craft Tap-zuil voor drie Ketel One Botanicals Spritz Drinks. Springbay heeft deze Botanicals gebatched op 10% alc. Low-abv.

Cocktails & Beans

Tijdens ‘Gastvrij Rotterdam’ is een unieke samenwerking ontstaan tussen bartenders en barista’s. Op het platform ‘Cocktails & Beans’ werden cocktails geserveerd met de Cocktail Craft Tap van Barsupport. Naast het proeven van batched cocktails konden bezoekers direct kennis maken met de Craft Tap technieken.   

Johnnie Walker

Johnnie Walker Black Label heeft vijf highballs ontwikkeld onder de noemer ‘the 1’. Springbay batched deze highballs door verse ingrediënten en Black Label met elkaar in balans te brengen. Voor festivals heeft Barsupport de speciale Clamp-on tap ontwikkeld, die op bijna ieder barmeubel geïnstalleerd kan worden. Zo kan ieder event of festival deze highballs serveren. 

Foodtruck festivals

Samen met Rrrollend Foodtruck Festival hebben we een eigen cocktailbar ontwikkeld, als aanvulling op de reguliere bar. Deze bar is voorzien van ‘shaker-zuil’ en een carbonated Cocktail Craft Tap voor Gin & Tonic. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Classic- en Strawberry Mojito te serveren.

Lowlands vanaf 2007

Sinds 2007 faciliteren wij op Lowlands een cocktailbar. Hier hebben wij veel ervaring opgedaan in het batchen van Mojito’s en Cuba Libres op grote schaal. Later zijn we met onze Cocktail Craft Tap, naast Mojito’s o.a. ook Kombucha Dark ‘n Stormy, Hard Lemonades aan gaan bieden. 

Evenementen

Van gimmick-bars tot menucocktail-bars, voor jouw event/festival verzorgen wij diverse bars met bijpassende cocktails.

Bekijk aanbod

Horeca

Onze Cocktail Craft Taps helpen je om de lekkerste cocktails, makkelijk en perfect samengesteld te serveren.

Bekijk mogelijkheden